Ετήσια Συνέλευση Μoleriae 2014

«Ετήσια Συνέλευση Συνδέσμου Moleriae2014, στη Μήλο»

Την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου Γ. Ηλιόπουλος  η συνέλευση του Συνδέσμου Ευρωπαϊκών Πόλεων Μυλόπετρας Moleriae. Στην έναρξή της, έκαστος από τα μέλη αφού συστήθηκε, παρουσίασε τη θέση του στο σύνδεσμο, το αντικείμενο έρευνας και ενασχόλησης του και εν συνεχεία έγινε η γνωριμία με το σύνδεσμο Moleriae, τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του, τα πεπραγμένα των παρελθόντων ετών και το έργο που επιτελεί. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μήλου, ο οποίος παρουσίασε το MilosPhenomenonμε τα μέλη του συνδέσμου να συμφωνούν πως η Μήλος είναι φαινόμενο και αποτελεί έναν επίγειο Παράδεισο.

Κατά τη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, η ολομέλεια του Moleriaeεξέφρασε την επιθυμία της να αποκατασταθεί κάποιος  από τους Μύλους του νησιού μας και την προθυμία της να ενισχύσει την προσπάθεια του Δήμου Μήλου σε αυτό το έργο. Επιπλέον, γεννήθηκε η σκέψη για την οργάνωση ενός Γενικού Συνεδρίου Μυλόπετρας, με διεθνή χαρακτήρα, στη Μήλο. Με το πέρας της συνέλευσης, ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Μήλου Τσιριγωτάκης Στυλιανός αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με την Πρόεδρο του Moleraieκυρία MarieRichardκαι την ταμία κυρία DominiqueCharpentier. Η βραδιά έκλεισε με την παράθεση μπουφέ από το Δήμο Μήλου, συντροφιά με τη Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μήλου, που  ενθουσίασε τους προσκεκλημένους.

Τα μέλη του συνδέσμου μέσα από την πενθήμερη διαμονή τους στο νησί μας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μουσεία του νησιού, τα μνημεία, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα περισσότερα αξιοθέατα του νησιού μας, ακολουθώντας το πρόγραμμα περιήγησης του Δήμου Μήλου, με τη συνοδεία και τη ξενάγηση της κ. Τζίνας Γρηγορίου, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη βοήθεια και την εθελοντική προσφορά της.

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Δαμουλάκης και ο Αντιδήμαρχος Μήλου κ. Τσιριγωτάκης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την S& BΒιομηχανικά Ορυκτά για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου, το προσωπικό του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου Γ. Ηλιόπουλος για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία, τη Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μήλου που με ιδιαίτερη προθυμία εμπλούτισε τη συνέλευση με παραδοσιακούς χορούς, όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων τους και τη Μηλέικη φιλοξενία που επέδειξαν και τους συνεργάτες τους στο Δήμο Μήλου που ανταπεξήλθαν σε κάθε ανάγκη των φιλοξενούμενων τους.

Δείτε το pdf από τον παρακάτω σύνδεσμο:

Moleriae2014

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 15:25