Γαστρονομία - Μήλος

Γαστρονομία

Για να γνωρίσετε έναν τόπο, πρέπει πρώτα να γνωρίσετε τις νοστιμιές του, μιας και δοκιμάζοντας τις γεύσεις του,  γνωρίζετε το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την οικονομία του.

Τη Μηλείκη κουζίνα την χαρακτηρίζουν δύο λέξεις: Η ποικιλία και η απλότητα. Οι δυνατές και καθαρές γεύσεις της, τα αγνά υλικά της, οι πολυάριθμες ταβέρνες της, το φρέσκο της ψάρι  και η ποικιλία των εδεσμάτων της, θα σας ενθουσιάσουν και θα αφυπνίσουν ευχάριστα τις αισθήσεις σας.