Φίλτρα Δραστηριότητες

Κατηγορία

Περιοχή

GO DIVE MILOS

Μήλος...το ‘διαμάντι’ των Κυκλάδων! Ένας υποβρύχιος παράδεισος γεμάτος κρυστάλλινα και καταγάλανα νερά, πολύχρωμα σμιλεμένα βράχια λόγω της ηφαιστιογενούς προέλευσης του εδάφους του νησιού, ξεχωριστά χρώματα και βάθη, διάφορους υδρόβιους κατοίκους, σπηλιές, μονόπετρα, γεοθερμικά φαινόμενα, ξέρες...περιμένει να τον εξερευνήσετε με το καταδυτικό μας κέντρο! Η Μήλος κλέβει τις καρδιές όλων εκείνων που την επισκέπτονται...και τώρα θα κλέψει και τη δική σας! Σας ευχόμαστε ευχάριστες και αξέχαστες διακοπές!

Ελάτε να σας ταξιδέψουμε στους μαγικούς βυθούς του νησιού, σε ένα φιλικό περιβάλλον, με γνώμονα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, τη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, τη ΧΑΛΑΡΩΣΗ, τη ΠΟΙΟΤΗΤΑ και το ΣΕΒΑΣΜΟ προς το θαλάσσιο περιβάλλον.

Το καταδυτικό μας κέντρο διοργανώνει σε καθημερινή βάση καταδυτικές εξορμήσεις σε όλο το νησί με το σκάφος, σε διάφορα καταδυτικά σημεία τα οποία ανανεώνονται συνεχώς, τόσο για πιστοποιημένους δύτες, όσο και για εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν τι είναι η κατάδυση και να νιώσουν τη μαγεία της! Μια δραστηριότητα για όλες τις ηλικίες...ακόμη και για παιδιά!

Βάση της πολυετούς μας πείρας και του έμπειρου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, προσφέρουμε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης αυτόνομης/ελεύθερης κατάδυσης από διεθνώς αναγνωρισμένους Οργανισμούς (PADI – CMAS – IANTD), όπως DISCOVER SCUBA DIVING, OPEN WATER DIVER, ADVANCED OPEN WATER DIVER, EFR, RESCUE DIVER, DIVE MASTER, SPECIALTIES. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης σχολείων ναυαγοσωστικής.

Στο λιμάνι του Αδάμαντα (απέναντι από τη κεντρική πλατεία & δίπλα στο ξενοδοχείο ‘Πορτιανή’), με άμεση πρόσβαση στο σκάφος, το ‘GO DIVE MILOS’ σας περιμένει για να σας ξεναγήσει σε μέρη που θα σας πλημμυρίσουν με εκπλήξεις, κέφι, χαρά και με υπέροχες αναμνήσεις που θα τις μοιράζεστε για πάντα...!

 

 

Παροχές:
1) Καταδυτικές εξορμήσεις σε όλο το νησί.
2) Εκπαίδευση όλων των επιπέδων αυτόνομης / ελεύθερης κατάδυσης από Διεθνείς Οργανισμούς (PADI – CMAS – IANTD).
3) Ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού.
4) Πώληση καταδυτικού εξοπλισμού και προϊόντων ελεύθερης κατάδυσης (CRESSI, MARES, SCUBAPRO, EFFESUB, TECHNISUB, SUUNTO, IQ, SEATEC).
5) Service καταδυτικού εξοπλισμού (Ρυθμιστές αναπνοής, BCD, καταδυτικά ρολόγια, καταδυτικοί υπολογιστές) για CRESSI, MARES, SCUBAPRO, EFFESUB, TECHNISUB, SUUNTO.
6) Υποβρύχιες καταδυτικές εργασίες.
7) Πλήρωση/Οπτικός & Υδροστατικός έλεγχος καταδυτικών φιαλών.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος/οι: Γιάννης Κυραννός
  • Περιοχή: Αδάμαντας
  • Τηλέφωνο: 22870 27311
  • Χειμερινό Τηλέφωνο: 210 4131919
  • Κινητό Τηλέφωνο: 6977 740544
  • Fax: 210-4132208
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Χάρτης: