Κατάλογος Επιχειρήσεων Δήμου Μήλου

Ο κατάλογος επιχειρήσεων παρουσιάζει τις επιχειρήσεις με αλφαβητική σειρά ξεκινώντας από το νούμερα, στην συνέχεια το λατινικό αλφάβητο και έπειτα το ελληνικό. Μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα παρακάτω φίλτρα. Εάν θέλετε να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας δωρεάν στον κατάλογο επιχειρήσεων του milos.gr συμπληρώστε τη φόρμα στο παρακάτω σύνδεσμο http://www.milos.gr/el/form Τέλος, μπορείτε να στέλνετε τις φωτογραφίες σας σε ανάλυση 1024px*768px στο e-mail katalogos@milos.gr

Κατηγορία

Περιοχή

ACTIVE DIVERS Ltd.

Έδώ θα γνωρίσετε ένα χόμπι που έιναι για όλους!
Ενδιαφέρεστε για εναλλακτικές διακοπές δίπλα στην θαλασσα;

Αναλαμβάνουμε να σας γνωρίσουμε τον υποβρύχιο κόσμο με την ασφάλεια και την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχουν οι ACTIVE DIVERS. Καταδυθείτε είτε για διασκέδαση είτε για εκπαίδευση με το σκάφος μας στα κρυστάλλινα νερά των Κυκλάδων.

Οι ACTIVE DIVERS σας προσκαλούν-προτρέπουν να μοιραστείτε τις καταδυτικές σας εμπειρίες δίπλα στο άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το φιλικό περιβάλλον.

Στη παραλία του Αδάμαντα, αλλά και Βορειοδυτικά του νησιού, στα Πολλώνια, δίπλα στο κύμα για την άμεση πρόσβαση του δύτη στο σκάφος, θα συναντήσετε την Active Divers. Εκεί, με την βοήθεια του εκπαιδευτή θα ταξιδέψετε στη μαγεία που υπόσχεται το απέραντο γαλάζιο. Πλούσια διαφορετικά sites σας περιμένουν στο τρίγωνο των εκπλήξεων. Καταδύσεις στη Μήλο, Κίμωλο και Πολύαιγο, σπήλαια, ξερές και κρεμαστά νερά θα σας γεμίσουν με εικόνες και υπέροχες αναμνήσεις.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπεύθυνος/οι: Αριστοτέλης Ρούντης
  • Περιοχή: Πολλώνια
  • Τηλέφωνο: 22870 23213
  • Κινητό Τηλέφωνο: 6958600302
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Χάρτης: