Απάντηση Δημάρχου Μήλου σε δημοσίευμα του miloslife

Ερωτηματικά προκαλεί σε όλους η ατόφια αναδημοσίευση άρθρου της ENΕRGYPRESS.GR της 15.01.2018  με τίτλο «Ολοταχώς για την αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού της Σαντορίνης η ΔΕΗ Ανανεώσιμες» στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας, 14 μήνες μετά την δημοσίευση του άρθρου στη αρχική πηγή!!!

Στο άρθρο αυτό, μεταξύ άλλων, ξεκάθαρα αναφέρεται: «H ΔΕΗ Ανανεώσιμες θα αναλάβει να εξετάσει την δυνατότητα ανάπτυξης γεωθερμίας στο νησί της Σαντορίνης».

Αναφερόμενοι ξεκάθαρα στους λόγους αναδημοσίευσης του άρθρου αυτού και με δεδομένο ότι το κάθε νησί, η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή που το εκπροσωπεί, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζει αυτοβούλως για όλα τα θέματα ζωτικής σημασίας που καθορίζουν την ζωή, ευημερία και τις τύχες των ανθρώπων της,  εναντιωνόμαστε στην προσπάθεια καθοδήγησης των αναγνωστών και δηλώνουμε ότι η Μήλος, η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοι της Μήλου, δεν παρασύρονται από τέτοιου είδους ΤΕΡΤΙΠΙΑ.

Η προσπάθεια «πλασαρίσματος» της είδησης με την χροιά μιας καλής πρακτικής που αποσκοπεί να δημιουργήσει σε κάποιους την σκέψη –Αφού το θέλει η Σαντορίνη που αποτελεί την ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού,  η κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου είναι λανθασμένη – , δεν είναι ικανή να συμπαρασύρει κανέναν σε δεύτερες σκέψεις.

Το μόνο που θα μπορούσα να πω αναφερόμενος στον χρόνο αναδημοσίευσης του άρθρου είναι κατά την λαϊκή έκφραση «Περσινά ξινά σταφύλια»!

Όσο για το περιεχόμενο…. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας». Το βέβαιο είναι, όπως όλα δείχνουν ότι ο  εφιάλτης εξακολουθεί να ζει.  Εμείς παρακολουθούμε τι εξελίξεις και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να λειτουργήσει σαν εφιάλτης για το νησί μας.

Καλή επιτυχία το εγχείρημα της Σαντορίνης!

 

 

 

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Μήλου

Γεράσιμος Δαμουλάκης

Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.

Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Δ.Ε.

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει ...

Λυπούμαστε - Τα σχόλια είναι κλειστά

Ημερολόγιο

Μάιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Αρχεία