ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου διοργάνωσε για τα μέλη του μια όμορφη χριστουγεννιάτικη βραδιά, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, γιορτάζοντας τις άγιες ημέρες της Ορθοδοξίας, που έρχονται.

Μετά από δύο σχεδόν χρόνια φόβου και απομόνωσης, τα ηλικιωμένα μέλη του Κ.Α.Π.Η. αντάμωσαν ξανά για να απολαύσουν τη μεταξύ τους παρέα, να ανταλλάξουν ευχές  και να παρακολουθήσουν ένα όμορφο πρόγραμμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ευλογία των σεβαστών Πατέρων της Ιεράς Νήσου Μήλου και τις ευχές τους. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μήλου κος Μανώλης Μικέλης χαιρέτησε εγκάρδια τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. ευχόμενος τα καλύτερα, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Μαζί του, ο Αντιδήμαρχος κος Χρήστος Νίνος και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κος Μιχάλης Μωραΐτης, που μοιράστηκαν ευχές με τον κόσμο.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση του επίκαιρου ερωτήματος, ΄΄Τι σημαίνουν Χριστούγεννα για σένα;΄΄Το θέμα ανέπτυξε η Κοινωνική Λειτουργός – Θεολόγος του Δήμου Μήλου, κα Αθηνά Τζίκα, πλαισιώνοντάς το με ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό.

Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα και σκετσάκια που παρουσίασαν τα ηλικιωμένα μέλη, μοιράζοντας γέλιο και συγκίνηση.

Τα κάλαντα έψαλλε η νεοσύστατη χορωδία του Κ.Α.Π.Η, με συνοδεία και δάσκαλο τον κ. Κώστα Συμεωνίδη, που με μεγάλη προθυμία, αφιλοκερδώς προσέφερε τις μουσικές του γνώσεις  στους ηλικιωμένους.

Η χορευτική ομάδα έκλεισε τη βραδιά με την παρουσίαση χορών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Κοντά τους πάντα η χοροδιδασκάλα κα Μαρία Ζούλια που με αγάπη και μεράκι προσφέρει το χρόνο της για την προετοιμασία των χορευτικών εμφανίσεων του Κ.Α.Π.Η.

Ήτανε μια όμορφη, γλυκιά και χαρούμενη βραδιά για τα ηλικιωμένα μέλη, που βρεθήκαν ξανά στο χώρο του Κ.Α.Π.Η, αντάμωσαν μεταξύ τους και μοιράστηκαν ζεστές ανθρώπινες στιγμές, που μόνο η συντροφικότητα μπορεί να τους χαρίσει.

Ο Δήμαρχος Μήλου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και το προσωπικό του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μήλου, σας εύχονται Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!!!