ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

ΣΤΟ  Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ

Με μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο α. Αρχιερατικός Επίτροπος Μήλου, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Σώρρος, που μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου & Μήλου κ.κ. Δωρόθεου Β΄, ο π. Σταύρος και ο π. Μιχάλης, που ευλόγησαν την πίτα και έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μήλου κ. Μανώλης Μικέλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μωραΐτης και η Έπαρχος Μήλου κα Έλλη Χωριανοπούλου,  απηύθυναν εγκάρδιες ευχές στους παρευρισκόμενους για ένα ευτυχές, δημιουργικό και γεμάτο υγεία νέο έτος.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, βίντεο με την ιστορία της Πρωτοχρονιάς και του εθίμου της Βασιλόπιτας, ταινία μικρού μήκους για τη σωστή χρήση των φαρμάκων και ένα  video clip φωτογραφιών από εκδηλώσεις και δράσεις του Κ.Α.Π.Η. σε βάθος χρόνου δεκαετίας, που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στα ηλικιωμένα μέλη που το παρακολούθησαν.

Το φλουρί, ένα χρυσό γούρι προσφορά από το κατάστημα ΄΄Καλημέρα΄΄ του κ.  Μιχάλη Βήχου στον Αδάμαντα,  κέρδισε το μέλος του Κ.Α.Π.Η. κα  Μαριγούλα Μαρκαντώνη.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και τους εργαζόμενους στο Δήμο Μήλου για την προσφορά τους, που συνέβαλε στην επιτυχία της όμορφης αυτής βραδιάς.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!